mobil-logo

Vi växer igen - Gotlandssenap!

Från och med den 1 juni 2018 breddar vi vårt sortiment ytterligare genom att vi tar över produktionen av Gotlandssenap från Gudinge Produkter tillsammans med deras övriga sortiment. Nancy och Hasse har beslutat sig för att trappa ner och har givit oss förtroendet att överta deras produkter och föra traditionen vidare när det gäller senap odlad och producerad på Gotland. Vansinnigt spännande tycker vi!

Nancy och Anna på Keges vårmässa 2018
Nancy och Anna på Keges vårmässa 2018

Vad händer just nu?

20

Skansens jul marknad börjar på lördag.

Årets landsbygdsföretagare på gotland 2016

Torsdagen den 16 mars 2016 var vi inbjudna som föredragshållare till Landshypoteks regionala årsstämma på Gotland för att berätta lite om vårt företag och vår resa så här långt. Som avslutning överraskades vi även med utmärkelsen Årets Landsbygdsföretagare på Gotland 2016. Vi tackar så väldigt mycket för det fina priset och hoppas kunna fortsätta att utveckla vårt lilla företag i samma takt i många år till.

Många tyckte nog att vi var lite tokiga när vi satte igång med vår chiliodling och startade företaget 2012, men med hårt arbete och en rejäl dos envishet är vi definitivt på rätt väg!

färskvarukompaniet

Sedan november 2015 ansvarar Färskvarukompaniet Börjesson & Nordman AB  för all försäljning och bearbetning av den svenska marknaden när det gäller våra produkter. Undantaget är Gotland där vi själva fortsätter att sälja och                                                                 marknadsföra våra varor. 

Gårdsbutiken

ÖPPETTIDER

Alla dagar 08:00 - 20:00
Självbetjäning. Betalning med Swish eller kontant.

SM i Mathantverk 2015


Vi är mycket stolta och glada över att vår Chili & Rabarber Chutney tilldelades en silvermedalj vid Eldrimners SM i Mathantverk som avgjordes i oktober 2015. Juryns kommentar var "Snygg chutney med sting!"
 

Sätt lite sting på din vardag!

Reklamfilm

Landshypotek Bank frågade oss om vi kunde tänka oss att medverka i en reklamkampanj med bland annat en reklamfilm som skulle sändas på TV4 hösten 2015. Vi tyckte det lät som en rolig upplevelse och det var det också! Hela chilifamiljen medverkade och här ser ni resultatet. Resten av kampanjen finns här.